Şofer băut, în trafic pe raza comunei Urzica. Un tânăr, din Brebeni, la volan cu permisul suspendat

Un şofer, în vârstă de 62 de ani, din comuna Urzica, a fost prins băut pe raza localităţii. De asemenea, poliţiştii au mai depistat, pe o stradă, din Slatina, un tânăr din Brebeni, la volan deşi avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit, pe data de 16 iunie, pentru control, pe strada Principală, din comuna Urzica, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, tot la data de 16 iunie, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada Livertății, din municipiul Slatina, un autoturism condus de către un tânăr, de 20 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.