Șeful Direcției Ordine Publică, Vasile Armașu, împuternicit la comanda IPJ Olt. Voiculescu, Alexe și Sârbu au fost demiși

Ministrul de interne, Nicolae Moga, a susținut o declarație de presă la sediul IPJ Olt prin care a anunțat demiterea întregii conduceri a IPJ Olt.

Astfel, comandantul Cristian Voiculescu și adjuncții Nicolae Alexe și Ionuț Sârbu au fost schimbați din funcții. Vasile Armașu, șeful Direcției Ordine Publică din cadrul IGPR a fost împuternicit la comanda IPJ Olt. 

„În urma evenimentelor care au avut loc in județul Olt, a încetat împuternicirea inspectorului șef al IPJ Olt și a celor doi adjuncți. Schimbarea din funcție a șefului Poliției municipiului Caracal și a adjunctului acestuia. Am dispus măsuri urgente pentru evaluarea actului managerial la toate subunitățile din cadrul IPJ. De asemenea, împuternicesc pe domnul comisar şef de poliţie Vasile Armaşu, care este actualul director al direcţiei ordine publică din cadrul IGPR. Va fi împuternicit ca să gestioneze treburile din județul Olt”, a declarat ministrul. 

De asemenea, Moga a vorbit despre demiterea prefectului și subprefectului de Olt. 

„Din dispoziţia doamnei prim ministru, şi prefectul şi subprefectul au fost eliberaţi din funcţie. Voi propune în şedinţa de guvern de miercuri, alte nume pentru înlocuirea şi a prefectului şi a subprefectului”, a spus ministrul de interne.