Se deschide „Plaja Olt”. Cât este intrarea pentru adulţi şi copii

Se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Marţi, 18 iunie, de la ora 9.30, se va deschide ştrandul din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement. Preţul unui bilet este de 20 de lei, pentru adulţi, iar tariful pentru copii este de 10 lei. Închirierea umbrelei şi a sezlongului costă 10 lei. Tarifele sunt aceleaşi ca anul trecut.

 

Bronz şi bălăceală şi în această vară la „Plaja Olt”. Slătinenii şi nu numai, se vor putea răcori în aceste zile toride la ştrandul amenajat de municipalitate an de an. Plaja se deschide marţi, 9 iunie. Programul de funcţionare va fi de luni până duminică, între orele 9.30 -20.00. Tarifele sunt aceleaşi ca anul trecut.

„Piscinele cu apă cristalină, nisipul fin, șezlongurile și umbreluțele oferă cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, într-o vară ce se anunță de pe acum caniculară!

Programul de funcționare al plajei este de luni până duminică, în intervalul orar 9:30 – 20:00.

Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt”, transmite primarul Slatinei, Emil Moţ.

Tarifele de acces sunt: 

-    20 lei/zi pentru adulți

-    10 lei/zi copii (copii cu vârsta sub 14 ani trebuie însotiți de un adult).

-    10 lei/zi – închiriere umbrele + șezlong.

Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina au acces liber, fără șezlong, în zilele de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja. Gratuitatea este acordată pentru pensionarii cu venituri de până la 2000 lei, care vor prezenta la intrare cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului.

Chioşcul care vara trecută funcţiona în incinta bazei de agrement nu este momentan deschis, deoarece niciun comerciant nu a închiriat obiectivul.  Aşadar, cei care vin la plajă trebuie să ia în calcul faptul că nu vor putea să-şi achiziţioneze apă sau alte răcoritoare de pe plajă.

Recomandăm vizitatorilor sa aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare coraspunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura fiind reluată)”, mai transmite primarul Emil Moţ.