Scorniceşti, un oraş mai rău ca la sat. Cum arată unele străzi, în această perioadă (FOTO)

Preşedintele PSD Scorniceşti Ionuţ Pîrvu a luat la pas localităţile componente ale oraşului, Rușciori, Teiuș, Mărgineni-Slobozia și Bălțați, întâlnindu-se cu locuitorii celor două sate. În imagini se poate observa infrastructura stradală degradată, nămoalele fiind omniprezente în această perioadă.


 Străzi pline de nămol, în Rușciori, Teiuș, Mărgineni-Slobozia și Bălțați din Scorniceşti. Deşi locuiesc într-un oraş, oamenii de aici sunt nevoiţi să trăiască precum în mediul rural, străzile fiind nişte uliţe.


  • Foto Scorniceşti, un oraş mai rău ca la sat. Cum arată unele străzi, în această perioadă (FOTO)
  • Foto Scorniceşti, un oraş mai rău ca la sat. Cum arată unele străzi, în această perioadă (FOTO)


 Ionuţ Pîrvu a postat imaginile pe pagina sa de Facebook, arătând cu degetul către administraţia liberală indiferentă la problemele cetăţenilor.

 „Rușciori, Teiuș, Mărgineni-Slobozia și Bălțați, zone din Scornicești cu oameni buni și gospodari, uitate, însă, de administrația liberală! Nu și de noi, pentru că fiecare dintre oamenii pe care i-am întâlnit mi-a arătat cât de mult  iubește localitatea noastră și cât de mult isi dorește schimbarea. Atât le pot spune: 

ÎMPREUNĂ VOM SCOATE ORAȘUL SCORNICEȘTI DIN NOROAIE! "SCORNICEȘTI 2024", SCOATEM ORAȘUL LA LUMINĂ”, transmite preşedintele PSD Scorniceşti.

 Sondaj. La Scorniceşti se pregăteşte schimbarea

Recent, deputatul PSD Marius Iancu a prezentat pe pagina sa de Facebook cifrele sondajului făcut în Scorniceşti, care arată o diferenţă de doar un procent între candidatul social-democrat Ionuţ Pîrvu şi primarul liberal Daniel Tudor.

 Parlamentarul a venit cu date concrete după ce primarul a acuzat că este vorba despre o „intoxicare”, atunci când Marius Iancu a dezvăluit în emisiunea „Reporter 24” că Ionuţ Pîrvu stă foarte bine în sondaje.

Potrivit sondajului prezentat de deputatul Iancu, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Scorniceşti, dumneavoastră cu ce candidat aţi vota?”, răspunsurile au fost astfel: Daniel Tudor (PNL) – 44%, Ionuţ Pîrvu (PSD) – 43%, Cornel Marin (AUR)-9%, Mihai Barbu (USR) – 4%.

Sondajul a fost realizat de Psyho Global Consult pe un eşantion reprezentativ pentru populaţia oraşului Scorniceşti – 700 persoane (18 ani şi peste), cu o eroare de +/-4%. Datele au fost culese, pe teren, din uşă în uşă.