Robert Gherghe a semnat cu CSM Slatina

Fundaşul central în vârstă de 26 de ani, Robert Gherghe, va evolua pentru CSM Slatina în noul sezon. Originar din oraşul de pe malul Oltului, Robert Gherghe a evoluat în ultima perioadă la FC Braşov. Experimentatul fundaş central a fost căpitan de echipă al celor de la CS Mioveni în sezonul în care formaţia argeşeană a reuşit promovarea în Liga I.

Fotbalist ce în trecut a evoluat pentru FC Olt Slatina, Robert Gherghe revine în fotbalul din oraşul natal. Fundaşul central, în vârstă de 26 de ani, a semnat cu nou-promovata în Liga a II-a, CSM Slatina.

Robert Gherghe a mai evoluat, în decursul carierei pentru Voluntari, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni şi FC Braşov.

Gherghe a evoluat o bună perioadă de timp pentru CS Mioveni, acolo unde a fost purtătorul banderolei de căpitan. De altfel, acesta şi-a trecut în cont promovarea în Liga I cu formaţia argeşeană. Sezonul trecut a jucat pentru FC Braşov alături de care a reuşit menţinerea în Liga a II-a în urma unui baraj disputat contra celor de la Poli Timişoara.

CSM Slatina i-a mai transferat, în această vară, pe fundaşul Ionuţ Mitran, de la Universitatea Craiova, mijlocaşul central Marian Şerban, de la Chindia Târgovişte, atacantul Luis Niţu, de la Gaz Metan Mediaş, şi mijlocaşul central Andrei Traşcu, de la Unirea Slobozia.