Primarul Ion Doldurea, după realegerea cu 71% din voturi: Vom face și mai multe pentru Caracal cu sprijinul dumneavoastră

Primarul reales al Caracalului Ion Doldurea le-a mulţumit cetăţenilor municipiului pentru susţinerea de care s-a bucurat la scrutinul de duminica trecută.


Dolurea a fost reales cu 71% dintre voturi, un scor cu mult mai mare decât acum patru ani.

„Cea mai mare satisfacție o ai atunci când alegătorii validează prin vot munca bine făcută, bunul simț, competența și omenia. Faptul că am fost ales de peste 71% dintre dumneavoastră, mult peste rezultatul pe care l-am obținut acum 4 ani, îmi arată că oamenii care vor să construiască, care doresc liniște, oamenii de bun simț, cu drag pentru urbea în care trăiesc, oamenii care doresc un viitor mai bun pentru copiii lor vor învinge întotdeauna.

Am încheiat un mandat plin de provocări, 4 ani în care mi-am dorit enorm să demonstrăm că împreună se poate, că stă în puterea noastră să construim o comunitate frumoasă, sigură, pozitivă, în care toți să ne simțim ACASĂ”, a declarat Ion Doldurea.

Edilul le-a mulţumit şi celor din echipa sa.

„Asta simt acum, orașul nostru drag devine din ce în ce mai mult CASA oamenilor de bună credință, un spațiu de viață plin de optimism, de încredere și respect. Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite. Avem soluții și cu sprijinul dumneavoastră vom reuși să facem lucruri bune pentru comunitatea noastră! Am alături o echipă de oameni care iubesc acest oraș, care au ales să lupte împotriva minciunii și prefăcătoriei pentru că doresc schimbarea în bine a orașului nostru. Sunt mândru de ei și împreună continuăm în echipă. Mulțumesc Adi (Adrian CHESNOIU, deputat PSD) pentru susținere, pentru optimismul pe care îl aduci echipei și pentru exemplul pe care îl dai tuturor fiind un susținător activ și efervescent al intereselor caracalenilor. Împreună trecem la treabă!”, a mai declarat Doldurea.