Primăria construieşte un teren de sport multifuncţional, cu nocturnă, într-un cartier din Slatina

Un nou teren de sport multifuncţional, cu noctură, va fi construit de Primăria Slatina într-un cartier din oraş.


 Între timp, municipalitatea este într-un stadiu avansat cu proiectul pentru reabilitarea terenurilor de sport de la şcolile Nicolae Iorga (Nr. 5) şi Nr. 3.

„La întâlnirile pe care le avem cu oamenii, am vorbit și despre terenurile de sport. În momentul de faţă, suntem deja în licitaţie cu Baza sportivă de la Şcoala Nr. 5 şi sperăm ca până la sfârşitul anului, cel târziu, să o avem finalizată. În plus, şi Baza sportivă de la Şcoala Nr. 3 va fi şi ea modernizată, iar acestea vor fi date la liber către cetăţeni. E foarte important de ştiut pentru cei care vor să facă sport, pentru copiii noştri care vor să facă sport. Le vor putea folosi, fără costuri”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

 În plus, Primăria a identificat un teren în cartirul Crişan, în apropierea Şcolii „Vlaicu Vodă” (Nr. 7) , pe care va amenaja un nou teren de sport multifuncţional, cu noctură.

 „Am identificat, din discuţiile cu oamenii, în spate la Şcoala Nr. 7, unde am fost săptămâna trecută, un teren pe care în vară vom face un teren multifuncţional de sport cu nocturnă. Va fi tot la liber, între locul de joacă şi terenul de sport de la Şcoala Nr.7. Este un teren multinfuncţional fotbal-handbal, iar în spate vom mai face unul micuţ pentru baschet. Acestea vor fi la liber, fără costuri”, a declarat viceprimarul.