O fostă profesoară de muzică, din Corabia, are nevoie de sânge pentru a susţine o intervenţie chirurgicală

Apel umanitar pentru Maria Medoia, fostă profesoară de muzică, din Corabia. Aflată la pensie, aceasta are nevoie de sânge pentru a susţine o intervenţie chirurgicală dificilă. Toţi cei care doresc să o ajute pot merge la Centrul de Transfuzii din Slatina. Nu contează grupa sanguină.

Primăria oraşului Corabia face un apel la toţi cei care doresc să doneze sânge pentru Maria Medoia, fostă profesoară de muzică. Miercuri, 15 noiembrie vor fi puse la dispoziţie microbuze pentru deplasarea la Slatina, la Centrul de Transfuzii.

 

Doamna profesoară Medoia Maria ( fostă Burăți) are nevoie urgentă de sânge pentru o operație de extirpare a unei tumori maligne. Primăria orașului Corabia pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în data de Miercuri, 15 Noiembrie.

Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249560703 sau la sediul primăriei. Nu contează grupa sanguină! Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe doamna profesoară Medoia Maria la telefonul 0735878257.

Vă mulțumim”, este mesajul Primăriei Corabia.