O femeie, în vârstă de 31 de ani, din Crâmpoia, este dată dispărută

UPDATE: Femeia a fost găsită duminică seara, în jurul orei 18.45, în municipiul Bucureşti. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni. 

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 31 ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Dispariţia a fost anunţată de socrul femeii.

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, au fost sesizați, pe 1 octombrie, ora 15.00, de un bărbat, din comuna Crâmpoia, cu privire la faptul că, la data de 30 septembrie a.c., nora sa, COCOSATU ECATERINA COSTINA, în vârstă de 31 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,50 metri, greutate - aproximativ 80 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, drept, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.