O femeie care locuia în comuna Făgeţelu, dispărută de aproape o săptămână

O femeie în vârstă de 88 de ani, din Bucureşti, care locuia în comuna Făgeţelu, este căutată de poliţişti de aproape o săptămână, după ce a fost dată dispărută de familie.

Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 24 iunie  că Floarea Jircu, în vârstă de 88 de ani, din municipiul București, a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit.  
                                 
Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, fața rotundă și ochi căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni și bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

„De la sesizarea dispariției și până în prezent au fost și sunt, în continuare, efectuate căutări și verificări de către polițiștii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar și voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgețelu împreună cu localnici”, precizează IPJ Olt.

Poliţiştii adaugă că abia în data de 1 iulie 2022 familia persoanei dispărute a fost de acord cu mediatizarea dispariției.