Mijlocaşul central Florin Tudor a lăsat fotbalul pentru a îmbrăţişa cariera militară. Activitatea sportivă l-a ajutat să treacă cu brio testele impuse de MApN

Fostul jucător al echipei CSM Slatina, mijlocaşul central Florin Tudor, a renunţat în toamnă la cariera fotbalistică, pentru a da curs unei noi provocări. Pentru că acuza ceva probleme la genunchi, care impuneau o operaţie de menisc, acesta a hotărât să abandoneze fotbalul pentru cariera militară. Florin Tudor a trecut fără probleme testele, iar în această perioadă este înrolat la Centrul de Instruire pentru Artileria Aeriană şi Artilerie Terestră din Sibiu.

Mijlocaşul central Florin Tudor, care în vară a bifat promovarea cu CSM Slatina, a pus ghetele în cui. Jucătorul slătinean a luat decizia nu doar pentru că se impunea o intervenţie chirurgicală la genunchi, care l-ar fi ţinut departe de teren undeva la şase luni, ci şi pentru că îşi dorea stabilitate din punct de vedere financiar. Prin urmare, acesta a ales cariera militară.

„Aveam o problemă la genunchiul stâng, la efort prelungit simţeam dureri, ar fi trebuit să mă operez. Cine mă plătea pe mine şase luni să stau degeaba? Am doi copii mici, aşa că am decis să pun ghetele în cui şi să urmez cariera militară. Fotbalul m-a ajutat să trec fără probleme de testele fizice, este destul de bine, mai greu că sunt departe de casă, dar vin la fiecare sfârşit de săptămână acasă”,
a precizat Florin Tudor.

Florin Tudor a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Alro Slatina, AS Milcov, CSO Filiaşi, CSM Slatina şi Vediţa Coloneşti, echipă de care s-a despărţit înaintea ultimei etape a turului actualului sezon.