Meteorologii au emis Cod Roşu de vreme severă, în judeţul Olt

Meteorologii au emis o atenţionare Cod Roşu de vreme severă pentru Slatina, dar şi alte localităţi din Olt, în intervalul 14-08-2022 ora 13:05 până la : 14-08-2022 ora 14:00. Se vor semnala ploi însemnate cantitativ, vijelii si grindină.

Județul Olt: Slatina, Curtișoara, Izvoarele, Găneasa, Valea Mare, Movileni, Crâmpoia, Strejești, Pleșoiu, Schitu, Șerbănești, Cârlogani, Vâlcele, Coteana, Teslui, Brebeni, Slătioara, Grădinari, Perieți, Priseaca, Bălteni, Milcov, Oporelu;

 Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35...40 l/mp - în zonă avertizată s-au acumulat peste 50 l/mp; frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului.

Compania de Apăt Olt anunţă că din cauza ploii torențiale și a vijeliei, au apărut probleme la centrala telefonică și în acest moment, în Dispecerat, nu se pot prelua apelurile telefonice.

"Facem eforturi pentru a remedia această problemă, în cel mai scurt timp. Până atunci puteți anunța avariile de pe rețele de apă și canalizare pe pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt", transmite CAO.