Marius Oprescu, despre 2024: Cu siguranță încercăm să câștigăm aceste alegeri și cu siguranță, fără a fi lipsiți de modestie, le vom câștiga

Reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Olt, Marius Oprescu a declarat că principalul obiectiv al noului mandat este câştigarea tuturor alegerilor organizate în 2024.

Peste doi ani, se desfăşoară toate cele patru alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

„Realegerea mea mă obligă la niște lucruri atât politice, cât și administrative. Cele politice țin de câștigarea alegerilor, toate alegerile din 2024.

Cele administrative sunt mai ample și înseamnă ca oamenii pe care noi îi avem și îi susținem și care vor câștiga din nou alegerile să facă o serie de lucruri în interesul comunităților locale astfel încât să putem privi spre viitor, așa cum spune și laitmotivul acestui nou mandat. Să putem privi în viitor că oamenii vor avea încredere în noi și ne vor alege în continuare pe ceea ce facem și pe ceea ce am promis.

Cu siguranță încercăm să câștigăm aceste alegeri și cu siguranță, fără a fi lipsiți de modestie, le vom câștiga. Nu putem da procente cu doi ani înainte de alegeri, că nu depinde doar de noi, depinde și de un trend național, pentru că, pe lângă o bună administrație publică locală, un bun management politic local, aici depinde și de ceea ce se întâmplă la nivel național, de cum conducerea centrală a partidului își construiește politica. În funcție de asta, lucrurile se mai schimbă, nu tot timpul țin de local”,
a declarat președintele PSD Olt.

Întrebat dacă în 2024 va opta pentru o funcție la București, și nu la nivel județean, Oprescu a afirmat că este prea devreme pentru un răspuns.

„Eu sunt cam superstițios, nu mi-a plăcut niciodată să îmi fac proiecte personale așa de devreme, ca acum, cu doi ani înainte. Să ajungem la momentul respectiv și vom vedea exact ce va fi”, a precizat Marius Oprescu.