Mai mulţi operatori economici din Olt s-au ales cu amenzi pentru că nu utilizau casele de marcat

39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile: Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca au fost verificaţi, în cadrul unei acţiuni a celor de la SICE Olt, dacă utilizează aparatele de marcat electronice. Au fost vizaţi în mod special operatorii economici din sectorul agricol. S-au aplicat amenzi în valoare de 37.500 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au desfășurat în perioada 11-14 martie acțiuni preventiv-reactive pentru depistarea operatorilor economici care nu respectă legislația privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice, fiind vizați în special operatorii economici din sectorul agricol.

În cadrul acțiunilor au fost controlați 39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile: Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca.

 „În cadrul controalelor, pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitățiie Economice Olt au aplicat operatorilor economici 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.500 de lei, fiind confiscați și 3.250 de lei”, transmite IPJ Olt.