Jucătorii echipei CSM Slatina, Ionuţ Mitran şi George Leaţă, convocaţi la echipele naţionale

Componenţii divizionarei secunde CSM Slatina, Ionuţ Mitran (U 20) şi George Leaţă (U 19), sunt convocaţi la acţiunile echipei naţionale, programate în perioada următoare.

Fundaşul dreapta al echipei CSM Slatina, Ionuţ Mitran, a fost convocat la acţiunea echipei naţionale a României Under 20, pregătită de Daniel Pancu, programată în perioada 13-22 noiembrie. Stagiul de pregătire se va desfăşura la Arad. Tricolorii vor susţine două meciuri amicale cu Italia şi Polonia, programate pe 17, respectiv 21 noiembrie.

De asemenea, convocare la acţiunea selecţionatei tricolore, de data aceasta Under 19, a primit şi mijlocaşul George Leaţă.  Naționala U19 a României, pregătită de Alexandru Pelici, va desfășura un stagiu de pregătire în Slovenia, în perioada 13-18 noiembrie, având programate şi două meciuri amicale contra reprezentativei locale. Ambele jocuri se vor disputa la Terme Čatež, după următorul program:

 - 15 noiembrie (ora 14:30): Slovenia U19 – România U19

- 17 noiembrie (ora 11:00): Slovenia U19 – România U19

România U19, pregătită în trecut de antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, este calificată la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după ce a trecut de Letonia, Lituania și Austria în grupa preliminară.