Iris Nicolae Titulescu a remizat, scor 1-1, în manșa tur a barajului de promovare cu Sparta Râmnicu Vâlcea

Campioana judeţului Olt, Iris Nicolae Titulescu, a remizat scor 1-1, duminică, pe teren propriu, în manşa tur a brajului de promovare în Liga a III-a. Gruparea olteană a condus până în minutul 90, prin golul marcat de Laurenţiu Ana, însă oaspeţii au egalat, partida încheindu-se cu o remiză. Mai mult, gazdele au terminat meciul cu doi oameni mai puțin numeric, jucând în inferior o bună perioadă de timp.

 

Iris Nicolae Titulescu a încheiat cu o remiză, scor 1-1, meciul tur din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a, disputat pe teren propriu, cu Spartac Râmnicu Vâlcea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 57 prin Laurențiu Ana, însă din minutul 65 au rămas în inferioritate numerică. Oaspeții au egalat în minutul 90, iar în prelungiri un alt jucător al gazdelor a fost eliminat.

Manşa retur a barajului de promovare se va disputa pe 23 iunie, pe terenul campioanei judeţului Vâlcea, de la ora 17.30. Dacă după 90 de minute de joc va fi egalitate, atunci partida va fi prelungită cu două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menține, echipa care va promova în Liga a III-a se va decide la loviturile de departajare.