Eveniment

2019-03-29, 21:38:27

Voiculescu revine la şefia IPJ Olt. Noul adjunct, un ofiţer specializat în combaterea traficului de persoane

Comisarul şef Cristian Voiculescu revine la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, urmând să fie împuternicit de IGPR pentru următoarele șase luni. Poliţia Olt va avea şi un nou adjunct, în persoana comisarului şef Nicolae Alexe, ofiţer în cadrul SCCO Olt.

Potrivit surselor Gazeta Nouă, documentele oficiale pentru numirile celor doi vor fi înainte de IGRP, la începutul săptămânii viitoare.

Voiculescu îi ia locul comisarului şef Ionuţ Sîrbu, chiar cel care îl înlocuia în funcţie, în urmă cu un an. Sîrbu a ajuns la finalul celei de a doua perioade în care a fost împuternicit la conducerea IPJ Olt.

Comisarul şef Cristian Voiculescu a mai ocupat funcţia de şef al IPJ Olt după ce, în octombrie 2017, i-a luat locul lui Cătălin Florescu, plecat în fruntea Şcolii de Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina. A revenit pe postul de adjunct al IPJ Olt în aprilie 2018, când comisarul şef Ionuţ Sîrbu a fost numit şef al inspectoratului, însă a picat concursul pentru acest post din urmă, deşi era singurul candidat. Atunci,  Voiculescu a revenit în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, de unde a plecat în momentul promovării.

Comisarul şef Nicolae Alexe este poliţist specializat în combaterea traficului de persoane în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, unde lucrează de peste 10 ani. Anterior, el a fost poliţist la judiciar.

Comentarii

Redacţia

2019-03-29 21:38:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...