Eveniment

2020-12-03, 08:34:52

VIDEO. Tenismenul Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, a decedat într-un accident rutier

Tenismeniul Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi, a încetat din viaţă, noaptrea trecută, în urma unui accident rutier, petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni.

Accidentul s-a petrecut la ora 22.00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. Tânărul era singur în autoturism.

Şoferul nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului, a derapat şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului.

În urma impactului, Marius Rădoi a suferit multiple leziuni, fiind transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă.

Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă a decedat.

Comentarii

Redacţia

2020-12-03 08:34:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...