Eveniment

2021-01-20, 19:34:15

VIDEO. Ciobanul căutat de scafandri, în pârâul Bârlui, nu a fost găsit. Au fost scoase din apă 70 de oi moarte

Echipaje de pompieri, dar şi scafandrii ai ISU Olt, l-au căutat câteva ore în apele îngheţate ale pârâului Bârlui, pe ciobanul dat dispărut, după ce mai multe oi au fost găsite moarte în acea zonă. Bărbatul nu a fost găsit, iar căutările vor fi reluate la solicitarea poliţiei, în funcţie de cercetări, transmite ISU Olt. Pompierii au scos din apă 70 de oi moarte.

ISU Olt a terminat căutările în pârâul Bârlui, din localitatea Bobiceşti, însă nici urmă de ciobanul dat dispărut, după ce mai multe oi au fost găsite moarte în apă. Pompierii au scos din apă cele 70 de animale moarte care se aflau în apă. 

„Au fost executate căutări pe apă, cu ajutorul scafandrilor și pe ambele maluri ale pârâului Bârlui, fără rezultat. Căutările vor fi reluate, la solicitarea organelor de poliție, în funcție cercetările desfășurate. Au fost evacuate, în total, din apă cadavrele a 70 de oi”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt. 

Familia care deţine ferma de oi a alertat poliţia despre oile găsite înecate, dar şi despre dispariţia omului care avea grijă de animale.


Comentarii

Redacţia

2021-01-20 19:34:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...