Sport

2020-01-13, 11:43:41

Victorina Bora, după succesul cu Minaur Baia Mare: „Mă aşteptam să facem un joc bun”

CSM Slatina a obţinut o victorie preţioasă, scor 23-22, pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, una dintre echipele bune ale Ligii Naţionale, la capătul unui joc spectaculos, în care slătinencele au revenit după ce au fost conduse la patru goluri diferenţă. Victorina Bora a apreciat, în primul rând, dăruirea arătată de jucătoare.

Victorina Bora se aştepta la un meci reuşit cu Minaur Baia Mare, după ce slătinencele au oferit o replică bună în jocul cu CSM Bucureşti. Antrenoarea grupării slătinene a apreciat determinarea arătată, dar totodată, a precizat că miza jocurilor îşi pune amprenta asupra anumitor jucătoare, care se pierd în moment decisive.

  După meciul cu CSM Bucureşti, Lorena Ostase a acuzat probleme la umărul stâng, la Buzău nu am folosit-o, şi nici pe Oana Chitacu. Nu au fost sută la sută, dar atât cât au putut, au ajutat echipa şi am reuşit să câştigăm cele trei puncte, care erau extrem de importante. Mă aşteptam să facă un joc bun, pentru că au jucat bine cu CSM Bucureşti, au făcut o primă repriză fantastică la Buzău, doar că am fost nevoită să schimb echipa, pentru că de pe 5 până pe 15 ianuarie, cu meciul din Cupa României, sunt patru meciuri, şi nu e simplu. Una peste alta, astăzi s-au dăruit. Nu pot să spun că sunt foarte mulţumită, au fost unele momente în care nu au pus în aplicare ceea ce am pregătit, însă când au făcut ceea ce am stabilit, ne-am distanţat la patru goluri. Le felicit, le mulţumesc oamenilor, băieţilor din galerie, însă îmi pare rău că de fiecare dată când este un meci cu miză, ele se pierd”, a declarat Victorina Bora, după victoria cu Minaur Baia Mare. 

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 11:43:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...