Sport

2019-05-14, 16:23:03

Verdeş, despre noul sezon din Cupa României: „Este devreme să putem vorbi despre reeditarea performanţei de anul trecut, luăm pas cu pas fiecare meci”

Angrenată încă în competiţie la nivelul Ligii a IV-a, CSM Slatina, care cu siguranţă va promova în această vară în Liga a III-a, ia startul fazei judeţene a Cupei României, miercuri, de la ora 18.00, pe terenul formaţiei Dîrjovul Valea Mare. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, spune că este un obiectiv câştigarea fazei judeţene însă admite că este prematur să vorbească de o posibilă reeditare a performanţei din sezonul trecut, când CSM Slatina a ajuns în 16-imile Cupei României, la nivel naţional.

CSM Slatina, al cărei obiectiv important este promovarea în Liga a III-a, ia startul miercuri, 15 mai, pe terenul echipei Dîrjovul Valea Mare, fazei judeţene a Cupei României, de la ora 18.00. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, spune că fiecare meci va fi tratat serios, câştigarea fazei judeţene reprezentând un alt obiectiv, ce-i drept secundar, pentru echipa sa.

„Anul trecut am avut un parcurs la care nu se aştepta nimeni. Aşa cum am spus tot timpul, indiferent de adversar trebuie să demonstrăm că avem valoare. Chiar dacă am jucat cu echipe de nivel superior, diferenţa a fost făcută de atitudine. Este un alt sezon, trebuie să tratăm fiecare meci serios. Este devreme să putem vorbi despre reeditarea performanţei de anul trecut, luăm pas cu pas fiecare meci, mai ales că mai este mult până acolo”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş.

Sezonul trecut, CSM Slatina a fost singura echipă din ţară de nivelul Ligii a IV-a ajunsă în 16-imile Cupei României. Slătinenii au părăsit competiţia după ce au pierdut cu echipa din Liga I, Dunărea Călăraşi.

Comentarii

Redacţia

2019-05-14 16:23:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...