Eveniment

2020-12-02, 12:44:51

Trei ofiţeri şi 12 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Olt, avansaţi în grad fără ceremonie festivă, din cauza pandemiei

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a avansat în grad, înaintea expirării stagiului minim, trei ofițeri și doisprezece subofițeri din cadrul inspectoratului. Festivitatea nu s-a desfăşurat, din cauza restricţiilor legate de pandemie.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt păstrează tradiţia şi a avansat în grad mai mulţi lucrători, cu ocazia Zilei Naţionale. 

„Au fost avansaţi  doi ofițeri în gradul de colonel, unul în gradul de locotenent-colonel și doisprezece subofițeri, unul în gradul de plutonier adjutant şef, opt în gradul de plutonier adjutant şi trei subofiţeri avansaţi în gradul de plutonier major. Conducerea  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, doreşte sa le mulţumească pentru activitatea depusă, pentru implicarea, seriozitatea şi responsabilitatea de care dau dovada zi de zi, îi felicită şi le doreşte mult succes”, transmite IJJ Olt. 

 În contextul răspândirii la nivel național a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul gripal COVID 19, festivitatea de avansare nu s-a desfăşurat.

    


Comentarii

Redacţia

2020-12-02 12:44:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...