Comentariul Gazetei

2019-11-07, 12:03:44

Tratamentul după ureche...

Cred că mai bine de zece minute a dus muncă de lămurire un farmacist cu o slătineancă, care venise să cumpere un tratament vindecător, pe care l-a urmat vecina. Omul i-a explicat că acele medicamente sunt pentru osteoporoză, iar dacă nu are o recomandare medicală nu i le poate furniza. Femeia a tot insistat că o dor picioarele, călcâiele, la fel ca pe vecina, care s-a tratat astfel, însă farmacistul nu s-a lăsat înduplecat. În cele din urmă, femeia şi-a luat angajamentul că va merge la medic pentru un diagnostic.

Statisticile arată că aproape 70% dintre români se tratează după ureche. Fără reţetă de la medic, doar din sfaturile din vecini şi de pe internet. Chiar dacă medicii atrag atenţia că tratamentele după ureche pot face mai mult rău decât bine, cei mai mulţi nu ţin cont de acest lucru.

De altfel, cine are curiozitatea să consulte forumurile cu specific medical, va da peste o serie de neavizaţi care oferă tot felul de tratamente alternative. De la remedii naturiste, până la medicamente, doar pentru că ei s-au simţit mai bine. Asta este o meteahnă şi mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba curând. Încă sunt mulţi cei care urmează tratamente după ureche.

Comentarii

Redacţia

2019-11-07 12:03:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...