Comentariul Gazetei

2019-11-06, 15:40:49

Toţi oamenii liberalilor. Câţi?

În ultimii doi ani, la o perioadă, îi întrebam obsesiv aproape pe şefii PNL de la nivelul Oltului câţi membri de partid mai au. De fiecare dată, cifrele erau altele, în funcţie de şeful care răspundea sau de anotimp. Cert este că se constata că numărul scade de fiecare dată.

Ei bine, puşi în faţa preluării guvernării şi în teritoriu, surse politice spun că liberalii din Olt nu au oameni suficienţi pentru a-i pune în funcţiile de conducere de unde îi alungă acum pe pesediştii ăia răi care au mărit salariile şi pensiile, fără nicio urmă de remuşcare.

Înţeleg că la Prefectură s-au bătut în cuie nişte nume, pentru prefect şi subprect, dar la alte servicii deconcentrate nu prea au pe cine...

Grija mea cea mare este să i se găsească un post lui Ionuţ Comănescu, mai ales după ce a fost scos din cursa pentru candidatura la Primăria Slatina şi după ce şi-a dat demisia din funcţia pe care o avea la cabinetul deputatului Gigel Ştirbu. Astfel, după ce PSD a mai scăzut un pic rata şomajului „oferindu-i” serviciu lui Ludovic Orban, PNL Olt se află în postura să facă acelaşi lucru, dar la nivel de judeţ.

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 15:40:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...