Eveniment

2020-02-19, 17:32:20

Tinerii din Dolj care au furat bijuterii dintr-o casă din Balş, arestaţi preventiv

Cei doi tineri în vârstă de 21 şi 24 de ani, ambii din comuna Drăgoţeşti, judeţul Dolj, care au furat bijuterii în valoare de 90.000 lei, dintr-o locuinţă din Balş, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Balş.

Oamenii legii spun că cei doi ar fi pătruns într-o locuință din orașul Balș, vineri, de unde ar fi furat mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Aceștia ar fi pătruns în locuință în momentul în care proprietara era plecată de acasă, ușa de acces nefiind asigurată corespunzător.

„În urma activităților desfășurate în cursul acestei zile, polițiștii au recuperat prejudiciul în proporție de 90%, care a fost restituit părții vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Comentarii

Redacţia

2020-02-19 17:32:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...