Actualitate

2020-01-21, 10:05:04

Spitalul Corabia face angajări. Pentru două posturi nu se solicită vechime

Spitalul Orăşenesc Corabia a scos la concurs trei posturi. Astfel, unitatea medicală are nevoie de două îngrijitoare şi un magaziner. Concursul este organizat în februarie.

Pentru postul de magaziner, vacant în cadrul Compartimentului Aprovizionare şi Achiziţii publice, se cer doar studii medii, însă candidaţii trebuie să aibă o vechime de minimum trei ani.

Pentru cele două posturi de îngrijitoare disponibile la Compartimentul de Psihiatrie şi la Cabinetul de Planning nu se solicită vechime în specialitatea studiilor.

Candidaţii interesaţi de cele trei posturi îşi pot depune dosarele până pe 31 ianuarie, urmând să susţină proba scrisă pe 11 februarie, iar interviul pe 18 februarie.

Relaţii suplimentare se obţin la Spitalul Orășenesc Corabia, judeţul Olt, din strada Carpați nr. 116, telefon 0249.560.671.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 10:05:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...