Cultură

2020-10-12, 15:50:47

S-a încheiat Festivalul de Teatru de la Caracal, desfăşurat în aer liber

S-a tras cortina peste ediţia cu numărul zece a Festivalului de Teatru „Ştefan Iordache”, de la Caracal.

Organizat în aer liber, la Teatrul de Vară, Festivalul s-a dovedit a fi un real succes, spun organizatorii.

„Organizat în aer liber, la Teatrul de Vară, Festivalul a fost un real succes. În ciuda vremii care nu ne-a ajutat foarte mult, fiind destul de frig și în anumite momente cu descărcări de nori, timp de 6 zile am asistat la un moment de solidaritate prin cultură. Prin teatru, actorii și spectatorii deopotrivă, au arătat că indiferent  de vremuri și de vreme, împreună se poate depăși orice obstacol!”, a transmis administratorul public al Caracalului, Adrian Chesnoiu.

Şi primarul ales al Caracalului, Ion Doldurea, a avut un mesaj la încheierea Festivalului din acest an, dedicat lui Emil Boroghină.

„Satisfacție sufletească după o săptămână în care am avut privilegiul să ne hrănim cu veritabile acte de cultură. Astăzi are loc ultima reprezentație pe scena Teatrului de Vară din Caracal. Mulțumim organizatorilor, actorilor, regizorilor, scenografilor și tuturor celor implicați care au făcut posibilă ediția a X-a a Festivalului de Teatru Ștefan Iordache”, a afirmat Doldurea.

Comentarii

Redacţia

2020-10-12 15:50:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...