Comentariul Gazetei

2019-04-24, 16:18:42

Rareş Bogdan, văzut de aproape, e la fel de gol şi pe dinăuntru

Spre deosebire de majoritatea politicienilor, Rareş Bogdan, capul de listă al PNL pentru europarlamentare, a demonstrat că ştie să caute pe Google. A venit la Slatina şi, în cadrul conferinţei de presă, s-a apucat să citeze din articole de presă găsite pe net despre cât de rău e în Slatina şi în judeţul Olt şi asta numai pentru că PNL-ul nu este la guvernare. N-a contat pentru fostul aşa-zis ziarist că articolele respective erau vechi de până la doi ani şi că realitatea actuală era cu totul alta. Şi-a făcut numărul, a jignit pe toată lumea şi a plecat liniştit către următorul judeţ. N-a contat adevărul, n-au contat oamenii, n-a contat interesul public, aşa cum ar trebui în cazul unui jurnalist „pur-sânge”.

Mie, Rareş Bogdan nu mi-a demonstrat decât că imaginea sa de naş, în capul mesei la o nuntă, care a circulat pe internet, reprezintă de fapt chintesenţa sa de om şi acum de politician. Un om superficial, care înglobează două persoane diferite - politicianul care ştie să vorbească cu camera şi cealaltă persoană, cu totul diferită, după ce butonul „rec” a fost oprit.

La cum văd lucrurile în PNL, nu exclud ca Rareş Bogdan să fie următorul şef peste liberali şi, de ce nu, un viitor premier. Iar asta nu arată decât faptul că această construcţie liberală este foarte fragilă şi poate fi dărâmată oricând.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 16:18:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...