Administraţie

2019-08-22, 13:16:02

Proiectarea și execuția ultimului tronson al Drumului Expres Craiova - Pitești, scoase la licitație. Tronsonul începe la limita Oltului cu Argeş

Anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectarea şi execuţia tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a fost publicat, miercuri, în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), potrivit CNAIR.

Tronsonul 4 cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București - Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Valoarea estimată a contractului este de 909.669.122 lei fără TVA.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție. Perioada de garanție a lucrărilor poate crește până la 120 luni,în funcție de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caștigător.

Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie 2019.

Comentarii

Redacţia

2019-08-22 13:16:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...