Administraţie

2021-09-30, 10:10:38

Proiect cu finanţare europeană, pentru o administraţie locală performantă, lansat la Caracal

Proiectul ,,PRO-ADMN – Administrație locală performantă”, finanțat cu fonduri europene, a fost lansat miercuri de Primăria Caracal. Proiectul ajută la simplificarea procedurilor administrative și o mai rapidă servire a nevoilor caracalenilor.

Conform Primăriei Caracal, proiectul ,,PRO-ADMN-Administrație locală performantă” este cofinanțat prin Fondul Social European, Axa Prioritară și are ca plan adoptarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.

Valoare proiectului este de 3.893.240,40 lei din care Autoritatea de Management POCA asigură o finanțare nerambursabilă de 3.815.375,60, echivalentă cu 98% din valoarea proiectului.


,,​Pentru comunitatea noastră acest proiect ne asigură posibilitatea dezvoltării unor soluții informatice pentru simplificarea procedurilor administrative și implicit servicii mai rapide și inovative pentru caracaleni. Asta înseamnă timp mai scurt de răspuns la nevoile cetățenilor și la solicitările lor specifice primăriei”, transmite Primăria Caracal.

Comentarii

Redacţia

2021-09-30 10:10:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...