Sport

2020-01-22, 14:29:00

Petrolul Potcoava, liderul Ligii a IV-a, cu gândul la eşalonul al treilea. „Dacă vom promova, nu vom face ca AS Milcov”

Lider detaşat în Liga a IV-a, Petrolul Potcoava este principala favorită în a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a. Gruparea pregătită de Cristian Vintilă a avut un parcurs aproape perfect în tur, fiind singura echipă neînvinsă. Petrolul Potcoava a înregistrat totuşi o remiză pe final de tur, dar se află în fruntea ierarhiei Ligii a IV-a, cu un avans de patru puncte faţă de principala urmăritoare, Oltul Curtişoara.

Petrolul Potcoava are prima şansă în a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, care va avea loc în luna iunie. Edilul localităţii, Emanuel Enăchioaia, spune că obiectivul echipei de fotbal este accederea în eşalonul al treilea, iar dacă se va reuşi acest lucru, va exista continuitate.

„Dacă la început nu am avut obiectiv promovarea, acum ne dorim acest lucru. Cred că avem prima şansă să mergem la baraj, iar dacă vom promova, nu vom face ca AS Milcov, vom continua măcar un an în Liga a III-a”, a precizat primarul oraşului Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

Petrolul Potcoava va da startul pregătirilor în vederea abordării returului pe data de 1 februarie. Liderul Ligii a IV-a are perfectate şi câteva meciuri amicale. Astfel, pe 9 februarie, Petrolul Potcoava va primi vizita celor de la Ipoteşti, pe 22 februarie se va deplasa la divizionara a treia, Unirea Bascov, pe 15 februarie va întâlni, tot  în deplasare, juniorii Under 19 de la FC Argeş, iar pe 27 februarie va juca, pe teren propriu, cu Viitorul Grădinile.

Comentarii

Redacţia

2020-01-22 14:29:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...