Eveniment

2020-06-01, 12:55:08

Patru cazuri noi de coronavirus raportate de Grupul de Comunicare Strategică în Olt

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, luni, patru noi cazuri de coronavirus în judeţul Olt. Este vorba despre membri ai familiilor poliţiştilor confirmaţi deja. Cei patru pacienţi sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Astfel focarul din jurul poliţiştilor a ajuns la opt persoane.

Iniţial, sâmbătă, au fost confirmaţi cu noul coronavirus şeful de post şi ajutorul de şef de post din Ipoteşti.Zece poliţişti, printre care şi un elev al Şcolii Câmpina, au intrat în izolare la domiciliu, ulterior.

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt au fost confirmate 91 de cazuri de coronavirus.

Duminică, au fost testaţi pozitiv şi un poliţist din Brebeni, dar şi soţia unuia dintre cei doi poliţişti din Ipoteşti.Posturile Brebeni şi Ipoteşti sunt subordonate aceleiaşi secţie de poliţie, Coteana.

Până astăzi, 1 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1270 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 159 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.424 de  persoane. Alte 90.292 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 443.252 de teste.

Comentarii

Redacţia

2020-06-01 12:55:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...