Comentariul Gazetei

2019-09-10, 15:47:29

Pasul greşit făcut de domnul de Mezzo

Cu minima experienţă pe care am acumulat-o în cei zece ani de presă, îmi permit să spun că Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina, a făcut o greşeală în momentul în care i-a declarat război deputatului Gigel Ştirbu, în chiar primele zeci de minute de apariţie publică de membru PNL Olt. Înţeleg că şi-a dorit să pună piciorul în prag, chiar din momentul „descălecării” în judeţul natal, dar să ataci un membru vechi al filialei, cu bunele şi relele sale, nu dă prea bine în ochii activului de partid.

Până la urmă, dincolo de orice alte discuţii privind strategia şi campania candidatului de Mezzo, principala problemă a sa va fi să-i facă pe liberalii slătineni să-l susţină. Oltenii şi slătinenii sunt oameni care nu acceptă cu uşurinţă un „venitic” care să-i conducă şi să le spună ce e alb şi ce e negru. Liberalii nu fac excepţie, iar declaraţia de război a lui Mario de Mezzo, în chiar prima sa apariţie publică, nu-i face deloc bine.

Unde mai punem că deja, domnul de Mezzo s-a ales cu o altă ştampilă, mult mai grea, pe lângă cea de străin care vrea să se instalaze pe strada Mihail Kogălniceanu din Slatina. Candidatul PNL este privit drept un fost pesedist, ba chiar pedeserist, ori de câte ori ar spune el că este un om de dreapta, iar în ultimii 15 ani a avut doar opinii de dreapta. Iar răspunsul de luni al lui Gigel Ştirbu nu a făcut decât ca ştanţa de pesedist să se adâncească pe sacoul lui Mario de Mezzo.

Comentarii

Redacţia

2019-09-10 15:47:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...