Eveniment

2019-07-26, 10:34:41

Oseminte şi mai multe pungi cu carne, găsite de anchetatori în locuinţa taximetristului din Caracal

Detalii incredibile ies la iveală, în urma percheziţiei desfăşurate, în această dimineaţă, la locuinţa unui bărbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase găsite într-un butoi, despre care încă nu se ştie dacă sunt resturi umane. Alte câteva pungi cu carne au fost găsite în locaţie. În autoturismul bărbatului, a fost găsit un cercel, despre care se crede că ar fi al fetei dispărute miercuri dimineaţă.

Oamenii legii au descins în această dimineaţă la locuinţa unui bărbat de 65 de ani, din Caracal, bănuit că are legătură cu dispariţia fetei de 15 ani, Alexandra Măceşanu.

Maşina bărbatului fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără.

O tânără de 15 ani, din Dobrosloveni, a fost dată dispărută, miercuri dimineaţă, după ce a plecat de acasă, la Caracal, moment din care familia nu mai ştie nimic despre ea.

Mama fetei este cea care a anunţat dispariţia Alexandrei Măceşanu, o tânără de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, elevă a Liceului „Mihai Viteazul” Caracal.

Într-o postare distribuită pe Facebook, familia fetei cere ajutorul celor care ar putea avea informaţii despre tânără.

În urmă cu mai multe luni, o altă tânără din Caracal a dispărut în condiţii la fel de suspecte


Comentarii

Redacţia

2019-07-26 10:34:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...