Administraţie

2020-03-24, 15:16:59

Noi restricții și reguli în Caracal. Parcul și locurile de joacă închise, program modificat în Piață

Primăria Caracal a luat noi măsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel, Parcul Poroineanu va fi închis, la fel și toate locurile de joacă. De asemenea, tonetele din preajma Pieței Agroalimentare vor fi închise, iar programul în piață modificat.

Caracalenii nu vor mai avea acces în Parcul „Constantin Poroineanu” sau la locurile de joacă, pe toată durata stării de urgenţă. 

Piaţa Agroalimentară Caracal va funcţiona după un program modificat: luni-vineri, între orele 7.00-18.00, iar sâmbăta şi duminica, în intervalul 7.00-13.00. 

„Se suspendă activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în spaţiile comerciale - tarabe - tonete, limitrofe Pieţei Agroalimentare Caracal şi în cele situate pe strada Mieilor, cu excepţia vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice. Pe perioada suspendării, agenţii economici afectaţi vor fi scutiţi de plata oricăror datorii către bugetul local”, se arată într-un comunicat al Primăriei Caracal. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 15:16:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...