Eveniment

2020-12-28, 13:34:38

Noi informaţii despre tânărul găsit spânzurat lângă maşină, la Slatina. Unde lucra acesta

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a ales să-şi pună capăt zilelor la câteva zile după Crăciun, se certase recent cu iubita, potrivit unor surse.


Aceleaşi surse susţin că acesta lucra ca agent de pază pentru o firmă ce asigură acest serviciu unei companii de distribuţie gaze naturale, cu sediul în Slatina.
 
Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Slatina, s-a spânzurat de mânerul uşii autoturismului, el fiind găsit duminică.

 Evenimentul s-a produs pe strada General Aurel Aldea din Slatina. Poliţiştii spun că nu există urme de violenţă. Poliţiştii au solicitat efectuarea unei necropsii.

 “La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism.

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului

 Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina. După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violență. Decesul nu este suspect, însă așteptam rezultatul necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

 


Comentarii

Redacţia

2020-12-28 13:34:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...