Administraţie

2019-11-26, 11:13:59

Moţ avertizează Guvernul în privinţa bugetului pe 2020: „Proiectul să nu includă niciun fel de culoare sau afinitate politică”

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a transmis un mesaj, după victoria candidatului susţinut de PNL, în turul 2 al prezidenţialelor.

Edilul spune că în multe situaţii din campania electorală nu s-a ţinut cont de „agenda reală a omului de rând”.

„România și-a ales președintele. Salut, pe această cale, toți cetățenii care au ieșit la vot, și-au exprimat opțiunea electorală în mod democratic și civilizat. A fost o campanie lungă, presărată cu prea multe episoade de joc politic care, de multe ori, nu au avut în vedere agenda reală a omului de rând. Cu siguranță ambele tabere își vor trage o serie de concluzii pertinente și vor căuta soluții pentru toate minusurile pe care le vor identifica”, a declarat primarul Slatinei.

Emil Moţ a ţinut să îi asigure pe slătineni că proiectele privind infrastructura rutieră a municipiului vor continua aşa cum s-a stabilit.

„Cu privire la orașul nostru, vă asigur că toate lucrările de modernizare a infrastructurii decurg conform planurilor stabilite alături de constructori deoarece este necesar să fim cât mai eficienți cu putință pentru a avansa cât mai mult înainte ca vremea să se înrăutățească”, a mai spus Moţ.

Primarul şi-a exprimat speranţa că la elaborarea proiecţiei bugetare pentru anul viitor, Guvernul nu va ţine cont de culoarea sau afinitatea politică.

„Separat de acest lucru, ne interesează și proiectul de buget pentru anul viitor, deoarece orașul nostru are nevoie, în continuare, de o punte solidă cu administrația centrală pentru a bifa cu succes tot ceea ce ne-am propus pentru anul următor. Sper ca Guvernul să ia în calcul și faptul că suntem singurul oraș cu succes real în administrația locală, campioni la atragerea de fonduri europene. Mă aștept la o propunere echitabilă pentru cetățenii orașului, propunere care să nu includă niciun fel de culoare sau afinitate politică”, a conchis Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-11-26 11:13:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...