Sport

2019-12-13, 11:52:55

Mihai Ianovschi, la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi: „Liderul la echipa de fotbal este grupul”

Conducerea clubului CSM Slatina a premiat, şi în acest an, cei mai buni sportivi pe fiecare ramură în parte. Premiul în cadrul secţiei de fotbal a fost unul colectiv, antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, precizând că cel mai bun jucător în 2019 a fost echipa.

Cu o linie de de clasament identică cu cea a celor de la Progresul Spartac, care ocupă primul loc ca urmare a golaverajului mai bun, CSM Slatina a încheiat cu suuces această primă parte a sezonului. Antrenorul slătinenilor, Mihai Ianovschi, spune că era loc de mai bine, însă, este convins că în retur echipa sa a căpătat experienţa necesară pentru a gestiona mai bine anumite momente de joc.

„Mi-aş fi dorit ca lucrurile să stea mult, mult mai bine la finele acestui an, pentru că pretenţiile mele sunt mult mai mari vizavi de echipa de fotbal. Aşa cum spunea şi domnul director, sunt pretenţios pentru că am găsit la Slatina o situaţie anormal de normală pentru sportul românesc, pentru fotbalul românesc. Fiecare ştie ce are de făcut, condiţiile asigurate de autorităţi sunt deosebite, drept pentru care mi-aş fi dorit ca rezultatele să fie şi mai bune decât au fost. Sunt convins că vom face tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile în retur să stea mult mai bine”, a declarat, în cadrul festivităţii de premiere, antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a mai declarat că la baza obţinerii rezultatelor a stat unitatea grupului.

Am preferat să fie premiată echipa pentru că sunt adeptul grupului. Într-adevăr, în cadrul fiecărei echipe trebuie să existe un lider, dar consider că la momentul acesta, la echipa de fotbal CSM Slatina, la Liga a III-a, liderul este grupul. Grupul a crescut de la meci la meci. Am început mai greu pentru că în vară s-au schimbat foarte mulţi jucători, a fost nevoie de aducerea a nu mai puţin de 15 jucători din lotul de 25, dar grupul uşor, uşor a căpătat omogenitate, iar în finalul turului am arătat foarte bine, ba chiar ne-a părut rău ca s-a terminat, ne-am mai fi dorit să jucăm câteva etape pentru că echipa a arătat din ce în ce mai bine. Am propus domnului director ca premierea să fie făcută echipei, pentru că sunt adeptul grupului, chiar dacă jucătorul rezolva lucrurile la un moment dat”, a mai spus antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi. 

CSM Slatina va da startul pregătitilor în vederea abordării returului actualului sezon pe data de 15 ianuarie. 


Comentarii

Redacţia

2019-12-13 11:52:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...