Sport

2020-09-14, 10:19:04

Mihai Ianovschi: „Este un moment dificil, băieţii trebuie să ridice capul din pământ, am încredere în lot şi sunt convins că vom începe să adunăm puncte”

CSM Slatina nu a reuşit să producă surpriza în meciul cu Rapid Bucureşti, echipă angrenată în lupta pentru promovarea în Liga I, iar speranţele obţinerii primelor puncte în Liga a II-a sunt legate de partida cu nou-promovata Fotbal Comuna Recea. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat supărat pe greşelile individuale care au dus la primirea golurilor, însă, totodată, a declarat că are încredere în echipă că va reuşi să adune puncte începând cu jocul următor.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a declarat, după înfrângere cu rapid Bucureşti, că este un moment dificil în cadrul echipei, însă este convins că jucătorii săi vor reuşi să strângă rândurile, astfel încât la meciul cu nou-promovata Fotbal Comuna Recea să fie înregistrat primul rezultat pozitiv.

Avem un început de campionat aşa cum nu ni l-am dorit, tot mai greu am început şi campionatul Ligii a III-a, anul trecut, acum este acest impact cu nivelul Ligii a II-a. Şi astăzi am făcut erori individuale din punct de vedere defensiv, care au dus la primirea celor trei goluri. Jocul nu a arătat rău, a arătat mai bine ca etapa trecută, dar din păcate am rămas fără niciun punct şi după această etapă. Este un moment dificil, băieţii trebuie să ridice capul din pământ că asta este situaţia, mergem în continuare pe acelaşi nucleu de jucători, pentru că ne dorim continuitate, aceasta este situaţia la acest moment”, a declarat Mihai Ianovschi, imediat după jocul pierdut cu 3-0 în faţa aspirantei la promovare, Rapid Bucureşti.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, care în trecut a antrenat formaţia bucureşteană, a dat dovadă de fair-play şi a ţinut să felicite echipa adversă. 

„Rapid a arătat bine, de la meci la meci arată din ce în ce mai bine, îl felicit pe Adi Iencsi şi pe oamenii care conduc clubul, fac un lucru extraordinar acolo, le doresc baftă în continuare”, a mai spus Ianovschi.

CSM Slatina, nou-promovată în Liga a II-a, a întâlnit în primele trei etape Dunărea Călăraşi, Viitorul pandurii Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti, urmând ca sâmbătă, 19 septembrie, să primească vizita unei echipe care este, de asemenea, nou-promovată, Fotbal Comuna Recea.

„Este un campionat un pic diferit, jucăm doar un tur, fiecare punct este important, din păcate până la momentul acesta nu am reuşit să adunăm puncte. Sperăm ca de la jocul următor să adunăm puncte, fiecare joc este extrem de important. Repet, am încredere în lotul pe care-l am, chiar dacă sunt mulţi jucători tineri şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu vom începe să adunăm şi puncte şi se va instala liniştea şi la noi”, a mai precizat Ianovschi, la finalul partidei cu Rapid Bucureşti. 


 


Comentarii

Redacţia

2020-09-14 10:19:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...