Sport

2020-09-21, 12:21:04

Mihai Ianovschi, după victoria cu Fotbal Comuna Recea: „Am avut momente bune de joc, dar bucuria cea mai mare este că nu am primit gol”

După trei meciuri în care a pierdut puncte, în urma unor ratări imense, CSM Slatina a fost pragmatică cu Fotbal Comuna Recea, pe care a învins-o cu 2-0, la capătul unei partide în care a avut mai puţine ocazii ca în jocurile precedente, însă de data aceasta le-a fructificat. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, a declarat, imediat după meci, că era momentul ca jucătorii săi să-şi treacă în cont primele puncte din acest sezon.

Echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat, scor 2-0, meciul contra unei alte formaţii nou-promovate, Fotbal Comuna Recea, la capătul unei partide în care punctele puse în joc erau extrem de importante. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi s-a arătat mulţiumit în primul rând de rezultat.

„Am aşteptat patru meciuri ca să luăm primele puncte, dar aşa cum le-am spus şi băieţilor, cu răbdare lucrurile uşor, uşor se vor aşeza. Astăzi, am avut momente bune de joc, dar bucuria cea mai mare este că nu am primit gol. Am reuşit, într-un final să rezolvăm problema defensivă, chiar dacă au avut momente şi adversarii când au dominat şi erau într-o situaţie delicată ca şi noi, din punct de vedere defensiv lucruile au fost ok. Era limpede că în momentul în care vom rezolva problema defensiv, lucrurile din punct de vedere ofensiv se vor rezolva de la sine, şi am înscris două goluri, unul  din fază fixă şi unul din acţiune, ceea ce ne dă linişte pentru a pregăti meciurile următoare”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Golurile grupării slătinene au fost marcate de doi jucători tineri, Marian Manea şi atacantul nou-sosit, Ianis Stoica, care în partidele precedente a ratat situaţii imense de a înscrie. Ianovschi a precizat că îmbucurător pentru el este în primul rând faptul că echipa a avut o atitudine pozitivă, iar totodată a admis că Ianis Stoica avea nevoie de un gol, după situaţiile ratate din jocurile precedente. 

Pentru mine este îmbucurător că echipa a avut atitudine mai bună, jocul a arătat mult mai bine, într-adevăr este un jucător care avea nevoie să înscrie, pentru că a avut în primele trei meciuri situaţii în care nu a înscris, dar este un jucător tânăr, iar la jucătorii tineri se întâmplă şi situaţii de acest gen. Nu am remarcat niciodată jucătorul, ci grupul, atitudinea lor, am arătat că suntem un grup frumos, unit, care poate face lucruri frumoase la nivel de Liga a II-a”, a mai spus Ianovschi.

Cât priveşte jocul, antrenorul grupării slătinene a precizat că inevitabil mai apar momente de cădere, ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua, având în vedere faptul că adversarii erau nevoiţi să alerge după egalare. 

Este normal să fie şi momente de cădere într-un joc, momente în care şi adversarul domină, am întâlnit o echipă care a apelat foarte mult la mingea lungă, este normal să apară anumite greşeli. Şi astăzi am avut un joc deschis, în care nu ne-am apărat, am început cu un presing sus, ca la fiecare meci, şi am încercat să ne impunem jocul pe care vrem să-l facem meci de meci”, a conchis Ianovschi, după victoria cu 2-0 înregistrată cu Fotbal Comuna Recea. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-21 12:21:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...