Sport

2020-10-19, 12:07:25

Mihai Ianovschi, după meciul cu Aerostar Bacău: „Este o victorie muncită”

CSM Slatina a obţinut o victorie importantă în economia clasamentului, contra celor de la Aerostar Bacău, la capătul unui meci aprig disputat. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulţumit în primul rând de rezultat, pe care l-a catalogat ca fiind al întregului club, dată fiind liniştea de care echipa a avut parte în momentele în care rezultatele nu au fost chiar cele aşteptate.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a catalogat muncită victoria cu Aerostar Bacău, obţinută cu 2-1, în condiţiile în care gruparea slătineană a întâmpinat şi ceva probleme de lot înaintea confruntării. De asemenea, tehnicianul grupării slătinene a apreciat că liniştea conferită de club a contribuit din plin la rezultatul pozitiv înregistrat, extrem de important în economia clasamentului.

Este un rezultat al întregului club, al liniştii pe care a oferit-o clubul în pregătirea echipei, după rezultatele mai puţin favorabile pe care le-am avut. Am început campionatul greu, dar uşor, uşor, datorită faptului că echipa a avut linişte s-a pregătit bine, am reuşit să câştigăm cu Recea, am pierdut poate nemeritat la Craiova, am câştigat în Cupa României, iar astăzi am legat încă o victorie, cu un adversar care este, ca şi noi, într-o situaţie destul de delicată. Felicit băieţii, este o victorie muncită, pentru care am suferit, dar până la urmă sunt trei puncte importante , pe care le merită din plin”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina are parte de un program încărcat în următoarea perioadă, pe lângă jocurile din campionat, marţi, 20 octombrie, cu începere de la ora 14.30, gruparea pregătită de Mihai Ianovschi va primi vizita celor de la Turris Turnu Măgurele, în cadrul turului IV al Cupei României.

„Ne aşteaptă un program încărcat, dar prin echipa pe care am aliniat-o astăzi am arătat că tot lotul de 26 de jucători sunt compatibili cu nivelul Ligii a II-a, este limpede ca oricare poate face faţă şi poate aduce puncte pentru echipa. Cu siguranţă, vom face modificări pentru meciul din Cupa României.  Ne aşteaptă meciuri grele, vom lua fiecare joc în parte şi vom încerca să adunăm puncte, astfel încât echipa să aibă linişte”, a mai precizat Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-19 12:07:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...