Sport

2018-12-10, 14:57:55

Medalii de aur pentru karateka de la CSM Slatina la Campionatul European

Rezultate deosebite pentru sportivii secţiei de karate de la CSM Slatina, la Campionatul European de Karate Fudokan, ce s-a desfăşurat în Slovenia. Slătinenii au cucerit aurul cu echipa atât în proba kumite, cât şi la kata.

Karateka Mircea Popa, Bogdan Păun, Ştefan Ionică şi Alin Andrii, antrenorul secţiei de la CSM Slatina, au cucerit medalia de aur la Campionatul European în proba kumite echipe masculin older seniors. Aurul continental a mai fost obţinut şi în proba kata echipe older seniors, echipa CSM Slatina fiind formată din Ştefan Ionică, Bogdan Păun şi Alin Andrii.

Slătinenii Ştefan Ionică şi Bogdan Păun au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi în proba de enbu masculin. Un alt rezultat remarcabil a fost înregistrat de Daniel Aspra, care la kata individual s-a clasat pe locul IV.

Comentarii

Redacţia

2018-12-10 14:57:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...