Sport

2021-06-05, 10:46:33

Medalie de bronz la Campionatul Naţional pentru ştafeta de 4x100 de metri de la CSM Slatina

Ştafeta de 4x100 de metri de la CSM Slatina, formată din Cosmin Dincă, Marius Şerban, Daniel Budin şi Andrei Neagoe, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional de Seniori, ce s-a desfăşurat la Cluj-Napoca.

Campioni balcanici cu echipa României de 4x100 de metri, sportivii de la CSM Slatina au reuşit să obţină medalie şi la Campionatul Naţional, ce s-a desfăşurat la Cluj. Sportivii pregătiţi de Dan Bărbuţi au cucerit medalia de bronz în concursul de ştafetă, prin Cosmin Dincă, Daniel Budin, Marius Şerban şi Andrei Neagoe.

De asemenea, Daniel Budin a mai obţinut un loc IV în proba de 100 de metri, în timp ce Andrei Neagoe, care se număra printre favoriţi s-a accidentat.

În acest sezon, în cadrul Cupei României, care s-a desfăşurat în luna mai, la Piteşti, Andrei Neagoe a cucerit aurul şi bronzul la 100 de metri, respectiv 200 de metri, în timp ce Daniel Budin a obţinut medalia de bronz la 100 de metri. Comentarii

Redacţia

2021-06-05 10:46:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...