Politică

2019-06-14, 09:32:43

Marius Iancu: „Am respectat ce am promis și continuăm să construim Slatina”

Deputatul PSD Marius Iancu a vorbit despre două investiţii importante pentru dezvoltarea Slatinei, asumate de social-democraţi, care sunt în decurs de a fi implementate.

Este vorba despre construcţia drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti şi drumul de legătură între zonele industriale ale Slatinei. Pentru ca ultima investiţie să fie realizată, Marius Iancu şi ceilalţi parlamentari PSD de Olt au iniţiat o lege pentru preluarea unui teren al Hergheliei Slatina de către primărie.

„Oltenii merită mai mult și de aceea echipa de parlamentari a PSD Olt a inițiat o propunere legislativă privind trecerea unor terenuri care aparțin Hergheliei Slatina, aflată în subordinea Ministerului Apelor și Pădurilor, cu titlu gratuit, în administrarea Primariei Slatina. Primăria va folosi acest teren pentru construirea drumului de legătură între zonele industriale ale orasului și drumul expres Craiova-Slatina-Pitești, proiect care a început acum două zile. Sunt două investiții importante pentru dezvoltarea Slatinei, asumate de echipa PSD Olt. Am respectat ce am promis și continuăm să construim Slatina!”, a spus Marius Iancu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 09:32:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...