Sport

2020-05-13, 12:04:30

Marian Vlada, atacantul grupării CSM Slatina: „Este firesc să jucăm cele două meciuri, a fost egalitate pe tot parcursul campionatului”

Atacantul grupării CSM Slatina, Marian Vlada, aşteapă cu nerăbdare, ca de altfel toţi colegii săi, reluarea activităţii, după lunga perioadă de inactivitate cauzată de pandemia COVID-19. Nu se ştie când jucătorii vor putea relua pregătirile, acest aspect urmând a fi stabilit în funcţie de relaxarea măsurilor instituite de autorităţi, însă tuturor le este dor de fotbal. CSM Slatina va mai susţine doar două meciuri din acest sezon, dubla manşă de promovare contra celor de la Progresul Spartac, cele două formaţii aflându-se la egalitate.

CSM Slatina va mai susţine, din actualul sezon, doar două meciuri. Este vorba despre dubla manşă a barajului de promovare cu Progresul Spartac, data de disputare nefiind deocamdată stabilită. Cert este că jucătorii sunt nerăbdători să revină la antrenamente, însă acest lucru  se va întâmpla după al doilea sau al treilea val de relaxare a măsurilor.

„Ne e dor de fotbal, niciodată nu am stat atât de mult. Se vor face probabil trei luni până când ne vom putea relua pregătirea. Este firesc să jucăm cele două meciuri, a fost egalitate pe tot parcursul campionatului, trebuie să se termine pe teren, iar cel mai bun să câştige. Şansele sunt egale, ei ne cunosc pe noi, noi pe ei, vor fi două meciuri disputate. Cine va fi mai bun va promova”, a precizat atacantul grupării slătinene, Marian Vlada.

Chiar dacă jucătorii grupării slătinene au încercat, în tot acest timp, să facă puţină mişcare în casă, sau în proximitatea casei, asta nu se compară cu antrenamentele. Marian Vlada regretă întreruperea meciurilor, având în vedere faptul că toată pregătirea fizică acumulată în iarnă a fost pierdută. 

„În perioada aceasta, am încercat să respectăm, ca de altfel toată lumea, restricţiile instituite. Am făcut mişcare individual, fiecare cum a putut. Eu am o bandă de alergare în casă, dar nimic nu se compară cu antrenamentele. Am avut o perioadă foarte bună de pregătire în iarnă, în care s-a lucrat foarte mult, s-a pierdut mare parte din ce am acumulat fizic, dar asta este situaţia. Aşteptăm cu nerăbdare să începem pregătirea, dar mai ales meciurile”, a mai spus atacantul grupării slătinene, Marian Vlada.Comentarii

Redacţia

2020-05-13 12:04:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...