Sport

2021-06-14, 09:20:55

Lorena Ostase, convocată la lot pentru jocurile cu Spania

Componenta echipei de handbal CSM Slatina, Lorena Ostase, este convocată la acţiunea selecţionatei tricolore, care va susţine şi două jocuri de pregătire cu Spania.

Antrenorul Adrian Vasile a convocat lotul naţional de handbal  pentru pregătirea centralizată din perioada 6-8 iulie şi jocurile cu naţionala similară a Spaniei, în perioada 09-12 iulie, la Castellon (Spania). Din lot, face parte şi pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, jucătoare ce a devenit de bază în selecţionata tricoloră. 

Mă bucur că putem să legăm activităţile cu echipa naţională astfel încât momentele când ne întâlnim să fie cât mai constante. Cu cât vom avea mai multe întâlniri constante, cu atât vom sedimenta mai bine informaţia pe care vrem să o transmitem jucătoarelor. E foarte important, pentru a consolida echipa, să fim cât mai aproape unii de alţii, deoarece cu toţii avem obiectivul de a reuşi un Campionat Mondial foarte bun. Cred că echipa naţională a Spaniei e un adversar foarte bun pentru noi, cu multe jucătoate foarte bune, calificate la Jocurile Olimpice, aşa că din punctul meu de vedere şi al întregului staff este un test benefic pentru ambele echipe”, a declarat selecţionerul naţionalei, Adrian Vasile, potrivit site-ului FRH.

În privinţa lotului , antrenorul selecţionatei tricolore a declarat că au fost convocate şi jucătoare tinere, care speră să se ridice la un nivel bun. 

Este un moment în care putem vedea mai multe fete în dispozitivul nostru. Va fi o acţiune în care vom vedea jucătoare cu care deja suntem obişnuiţi în echipa natională a României, dar vom vedea şi jucătoare tinere cărora vrem să le lansăm provocarea de a-şi dori să facă parte din echipa naţională a României şi de a face parte din succesul care se va întâmpla, sperăm noi, la turneele finale.”

În luna august, echipa naţională va avea încă 5 zile de pregătire, următoarea acţiune fiind jocurile de calificare pentru Euro.

Lotul convocat: Bianca Bazaliu, Daria Bucur, Daciana Hosu, Alina Ilie, Raluca Kelemen, Eva Kerekes, Cristina Laslo, Andra Moroianu, Lorena Ostase, Anca Polocoser, Andreea Popa, Nicoleta Safta, Sonia Seraficeanu, Elena Şerban, Alexandra Severin, Ana Maria Tănăsie, Sorina Tîrcă, Bianca Tiron.


 


Comentarii

Redacţia

2021-06-14 09:20:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...