Sport

2020-01-15, 12:02:44

Jumătate din componenţii lotului CSM Slatina, la vizita medicală. Doman şi Rareş Deta, printre cei prezenţi

Echipa de fotbal CSM Slatina susţine, în prima zi a reunirii şi pe 16 ianuarie, vizita medicală, lotul fiind astfel împărţit. Printre primii care au susţinut controlul medical periodic se numără şi nou-veniţii Cătălin Doman şi Rareş Deta.

O parte din lotul echipei CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, vizita medicală, urmând ca restul jucătorilor să treacă pe la medic pentru obţinerea avizului obligatoriu mâine, 16 ianuarie.

Printre cei care au efectuat în prima zi controlul medical se numără jucătorii sosiţi în această iarnă. Este vorba despre atacantul Cătălin Doman şi tânărul mijlocaş Rareş Deta.

CSM Slatina începe pregătirea de iarnă în vederea abordării stagiunii de primăvară. După două săptămâni de antrenamente pe plan local, gruparea slătineană va face deplasarea într-un stagiu centralizat la Cheile Grădiştei.

Comentarii

Redacţia

2020-01-15 12:02:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...