Eveniment

2021-06-16, 15:16:39

Ionuţ Ilinca, noul şef al Poliţiei Olt

Comisarul şef Ionuţ Ilinca este noul comandant al IPJ Olt, începând cu data de astăzi, în timp ce comisarul şef Mihai Mihalache, care a condus inspectoratul până acum, a preluat funcţia de adjunct.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, Ionuţ Ilinca a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de inspector şef al inspectoratului pentru o perioadă de trei luni.

Sursa citată a mai precizat că şi mandatul celuilalt adjunct, comisarul şef Cristi Rădoi, a fost prelungit tot pentru o perioadă de trei luni.

„Începând cu data de 16 iunie a.c., domnul Comisar șef de poliție ILINCA NICOLAE-IONUŢ este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Şef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Împuternicirea este făcută pe o perioadă de trei luni.
Tot din data de 16 iunie , domnul Comisar șef de poliție MIHALACHE ION-MIHAI, este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului  Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni.
De asemenea, domnului Comisar șef de poliție RĂDOI IONICĂ CRISTINEL  i-a fost prelungită împuternicirea pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului  Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni”,
se arată în comunicatul citat.


Comentarii

Redacţia

2021-06-16 15:16:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...