Sport

2019-02-28, 13:01:21

Interul stânga Alexandra Andrei va fi recuperată de kinetoterapeutul Alin Burileanu, aflat în staff-ul echipei naţionale de fotbal a României

Supusă săptămâna trecută intervenţiei chirurgicale de ruptură de ligamente, interul stânga Alexandra Andrei a început recuperarea la Craiova. Handbalista grupării CSM Slatina efectuează terapia cu unul dintre cei mai buni kinetoterapeuţi din ţară. Este vorba despre Alin Burileanu, care face parte din staff-ul echipei naţionale de fotbal, pregătite de Cosmin Contra.

Accidentată grav în jocul din deplasarea de la Braşov, interul stânga Alexandra Andrei s-a operat săptămâna trecută la o clinică privată din Târgu Mureş. Handbalista echipei CSM Slatina urmează recuperarea la Craiova, sub îndrumarea kinetoterapeutului Alin Burileanu, care se ocupă şi de recuperarea componenţilor echipei de fotbal naţionale a României.

Alexandra Andrei va sta departe de teren aproximativ şase luni. Absenţa acesteia este o pierdere mare în tabăra grupării pregătite de Victorina Bora.

O astfel de interevnţie a suferit, sezonul trecut, extrema Nicoleta Rusu, care a intrat în această săptămână în programul de pregătire al echipei, după o lungă perioadă de recuperare.

Comentarii

Redacţia

2019-02-28 13:01:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...