Sport

2019-08-12, 12:54:24

Ianovschi, după ultimul amical câştigat: „Suntem undeva la 50% din ceea ce îmi doresc, jocul va arăta cu mult mai bine la începerea campionatului”

Jocul grupării slătinene este în creştere de la un amical la altul, ultimele două partide de verificare fiind câştigate fără gol primit. Cu toate astea, antrenorul Mihai Ianovschi spune că jucătorii au potenţial, iar jocul va arăta mult mai bine odată cu începerea campionatului.

După victoria cu 3-0 înregistrată cu Unirea Bascov, CSM Slatina s-a impus cu 2-0 şi în amicalul cu CSM Alexandria, de asemenea, echipă pe care slătinenii o vor întâlni în meciurile oficiale de la nivelul Ligii a III-a. Antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, s-a arătat în mare parte mulţumit de joc, însă spune că mai este de lucrat până ce evoluţiile se vor ridica la nievlul aşteptat.

Într-adevăr, faptul că nu am primit gol este un lucru foarte bun pentru noi. Am întâlnit un adversar bun, un adversar care cu siguranţă ne va crea probleme şi în campionat, dar am reuşit să nu primim gol, faza defensivă arată mai bine de la un meci la altul, încă mai avem lucruri de pus la punct, suntem undeva la 50% din ceea ce îmi doresc defensiv. Suntem convinşi de potenţialul jucătorilor, sunt convins că în momentul începerii campionatului, jocul va arăta mult, mult mai bine”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi

Antrenorul grupării slătinene a rulat din nou întreg lotul de jucători în amicalul cu CSM Alexandria, însă mulţi dintre componenţi au bifat chiar şi 70 de minute de joc în acest penultim test. Mihai Ianovschi spune că s-a edificat în mare parte asupra formulei de start pentru noul sezon al Ligii a III-a.

Îmi doresc să creionez un prim unsprezece, bazat pe relaţiile de joc, aşa cum am spus-o şi la jocul trecut, încă mai căutăm soluţii. Astăzi, chiar am găsit nişte conexiuni între jucători, care pot să arate bine”, a conchis antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-12 12:54:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...